Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το τρισάγιο στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το τρισάγιο στον τάφο του...

Παρέστη η Δήμητρα Λιάνη - Πέρασαν 24 χρόνια από την ημέρα που ο τέως Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε από τη ζωή

Είκοσι τέσσερα (24) χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αείμνηστος Πρωθυπουργός και ηγέτης της «Αλλαγής», ο Αχαιός Ανδρέας Παπανδρέου. Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 το πρωί η Δήμητρα Λιάνη ήταν εκεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το καθιερωμένο τρισάγιο στη μνήμη του συζύγου της, στον τάφο του που βρίσκεται σε μπροστινή θέση του κοιμητηρίου. Εκτός από τη Δήμητρα Λιάνη, παρέστη και ο πνευματικός της Τιμόθεος Ηλιάκης και αρκετός κόσμος. Παρών ήταν και ο πρώην βουλευτής και νυν επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη», Αλέκος Χρυσανθακόπουλος.

Η χήρα του Ανδρέα Γεωργ. Παπανδρέου κάθε χρόνο τέτοια μέρα κάνει τρισάγιο στη μνήμη του αείμνηστου ηγέτη, ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Σαν σήμερα 24 χρόνια πριν ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ πέρασε στην αιωνιότητα. Ήταν ξημερώματα Κυριακής της 23ης Ιουνίου 1996 όταν η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά σε ηλικία 77 ετών.

Η Δήμητρα Λιάνη εμφανίστηκε στο τρισάγιο, φορώντας μαύρο φόρεμα, γυαλιά ηλίου και ένα λευκό μαντήλι ριγμένο στον ώμο της, και τίμησε συγκινημένη τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Πάνω στο μνημείο είχε τοποθετηθεί και η Ελληνική Σημαία.

Οι φωτ. έχουν credit ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις