Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Εικονικό συνέδριο για τις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις από το επιμελητήριο Αχαΐας

Εικονικό συνέδριο για τις μικρο-μεσαίες ...

«Συνεργασία και Χρηματοδότηση των καινοτόμων και φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων στον ναυτιλιακό τομέα»

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, ως Επικεφαλής Εταίρος του έργου ECO-NautiNET (του Προγράμματος Interreg ADRION), ανακοινώνει την διοργάνωση εικονικού συνεδρίου για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ερευνητές, φορείς υποστήριξης επιχειρήσεων και ερευνητικούς οργανισμούς, προκειμένου να συζητηθούν τα καυτά θέματα της τρέχουσας περιόδου, σχετικά με καινοτόμες λύσεις και χρηματοδοτήσεις που απαιτούνται για τη νέα αγορά προϊόντων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην περιοχή της Αδριατικής-Ιονίου.

Οι ημερομηνίες του συνεδρίου είναι 23 και 24 Ιουνίου 2020 ξεκινώντας με την εναρκτήρια συνεδρία στις 11:00 π.μ. ενώ ολόκληρο το συνέδριο θα οργανωθεί στην πλατφόρμα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του έργου ECO-NautiNET. Στο συνέδριο, οπτικοακουστικό υλικό θα παρουσιαστεί σε διάφορες συνεδρίες:

1. Ερευνητικά θέματα και ευκαιρίες συνεργασίας με τα ερευνητικά ιδρύματα

2. Μάρκετινγκ των καινοτόμων προϊόντων και ιδεών που παρουσιάζονται από επιχειρήσεις που βρίσκονται στην πλατφόρμα ECO-NautiNET

3. Οικονομία σε κρίση: Μέτρα και δυνατότητες χρηματοδότησης κατά την περίοδο μετά την πανδημία του COVID-19

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δουν όλο το υλικό το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων σύντομων παρουσιάσεων βίντεο, υλικών για καινοτόμα προϊόντα, έργων που υλοποιούνται στην περιοχή της Αδριατικής-Ιονίου και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, ζωντανές εκδηλώσεις με εκπροσώπους των τοπικών, περιφερειακών και κυβερνητικών φορέων της ΕΕ, όπως και να συζητήσουν ευκαιρίες στην οικονομία και την έρευνα.

 

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα του  ECO-NautiNET και δείτε τα τελευταία νέα σχετικά με την διοργάνωση του Συνεδρίου αλλά και τον τρόπο συμμετοχής σας:  http://econautinet.fsb.h r/

Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση απευθείας στον χώρο του Εικονικού συνέδριου κατά την διάρκειά του.

Σημειώνεται πως  όλες οι παρουσιάσεις και το υλικό του συνεδρίου θα είναι στην Αγγλική γλώσσα, επίσημη γλώσσα του Προγράμματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις