Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Λιόλιου: «Δυσκολεύομαι να κάνω σχέση»

Κατερίνα Λιόλιου: «Δυσκολεύομαι να κάνω σχέση»

Η κατάθλιψη στην καραντίνα

Η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίστηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την ενασχόλησή της με το τραγούδι αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην καραντίνα.

Οι γονείς της μένουν στη Θεσσαλονίκη και παρά την απόσταση τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα καθώς όπως παραδέχεται το επάγγελμα που έχει ακολουθήσει δεν ανήκει στα πιο εύκολα.

Την περίοδο της καραντίνας την πέρασε μόνη της στο σπίτι και όπως εξομολογήθηκε ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για εκείνη που δεν μπορούσε να διαχειριστεί γι΄αυτό και κατέφυγε στη βοήθεια ειδικού.

«Από το σχήμα μου κόλλησαν όλοι από κορωνοϊό. Θορυβήθηκα. Έκανα το τεστ, βγήκε αρνητικό αλλά μπήκα σε εθελοντική καραντίνα. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολες στιγμές στην καραντίνα. Έπαθα κανονική κατάθλιψη. Δεν είχα όρεξη να βγω ούτε για 40 λεπτά να τρέξω.

Ξεκίνησα ψυχανάλυση. Έπαιρνα την ψυχολόγο μου FaceTime γιατί ένιωσα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Το έζησα πάρα πολύ δύσκολα.

Όσο για το αν έχει κάποια σχέση η απάντησή της ήταν αρνητική γιατί δυσκολεύεται να έρθει κοντά συναισθηματικά με κάποιον άνθρωπο καθώς δεν υπάρχει η επιθυμία που λαχταρά.

«Δυσκολεύομαι να κάνω σχέση. Αυτό που ψάχνω είναι συντροφικότητα. Ανθρώπινη επικοινωνία, κατανόηση γιατί όλα τα υπόλοιπα στην κοινωνία μας είναι σε αφθονία», τόνισε.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight