Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι θα φτιαχτεί στο πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς, στην Πάτρα

Τι θα φτιαχτεί στο πρώην κολυμβητήριο τη...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στα σχέδια, μέχρι και παρκούρ

Μετά τον καθαρισμό του κολυμβητηρίου της Αγυιάς και του περιβάλλοντα χώρου, το τεχνικό δελτίο για το έργο οδεύει προς την γενική γραμματεία αθλητισμού, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την μελέτη των επισκευών και της ανάπλασης στο μέχρι πρότινος εγκαταλελειμμένο κολυμβητήριο της Πάτρας. Στόχος είναι ακόμη και στις αρχές του 2021, να οριστεί ο ανάδοχος που μετά από διαγωνισμό θα ξεκινήσει να κατασκευάζει το έργο.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας προχώρησαν στον καθαρισμό του κολυμβητηρίου της Αγυιάς. Εργασίες έγιναν τόσο στον περιβάλλοντα χώρο, όσο και στην εγκαταλελειμμένη εδώ και χρόνια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων.

Παρόντες στην έναρξη των εργασιών καθαρισμού ήταν εκτός των άλλων ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Παπαδημάτος και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος. 

Τι θα κατασκευαστεί στο κολυμβητήριο της Αγυιάς

Δέσμευση για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, είναι η παράδοση στους πατρινούς του νέου, σύγχρονου κολυμβητηρίου και παράλληλα ενός συνόλου εγκαταστάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του που θα συμβάλλουν ουσιαστικά σε πληθώρα προγραμμάτων άθλησης, κάποιες από τις οποίες αναμένεται να είναι, παρκούρ, beach soccer και beach volley.

Αν όλα πάνε καλά το έργο αναμένεται να δρομολογηθεί στις αρχές του 2021, ώστε ο ανάδοχος που θα ορισθεί να κάνει τη διαμόρφωση και τις επισκευές στη βάση που θα ορίζει και η σχετική μελέτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις