Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ψευτογιατρός: Ο καρκίνος είναι αναερόβιος του ρίχνεις οξυγόνο και bye bye - ΗΧΗΤΙΚΟ

Ψευτογιατρός: Ο καρκίνος είναι αναερόβιο...

Συγκλονίζει η καταγγελία μητέρας 16χρονου ασθενούς

Αποκαλυπτικό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο με τον 47χρονο που φέρεται να παρίστανε τον γιατρό, να προσπαθεί να πείσει μια καρκινοπαθή να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή της και να ακολουθήσει τη δική του με βότανα.

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega, είπε σε καρκινοπαθή:

«Ο καρκίνος είναι αναερόβιος. Όταν του δώσουμε εμείς οξυγόνο, τέλος πέθανε. Για αυτόν τον λόγο, εάν καταφέρεις να του δώσεις πάλι οξυγόνο και νερό και πάει στο 71% δεν είναι καρκινικό. Αυτό σημαίνει ότι ο καρκίνος bye bye»...

Ο φερόμενος ψευτογιατρός - όπως ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο - προκαλεί σύγχυση στον καρκινοπαθή λέγοντας τα εξής: «η κλινική σου εικόνα και όλα αυτά που έχες περάσει και όλα αυτά που έχεις, δεν δικαιολογούν την κατάσταση που βρίσκεσαι σήμερα. Κάποιος ο οποίος είναι καρκινοπαθής και έχει πάρει φάρμακα που έχεις πάρει και συνεχίζεις να τα παίρνεις. Πρέπει αυτά τα φάρμακα που παίρνεις να σου κάνουν κακό. Γιατί πατάνε φρένο στη θεραπεία. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουμε να τα μειώνουμε. Θα ξεκινήσεις να παίρνεις τη μισή δοσολογία».

«Δηλαδή κάθε μέρα την ώρα που έπαιρνες το χάπι σου, θα το σπας και θα παίρνεις το μισό, θα μειώσουμε τη δόση σου. Οκ; Για να αφήσουμε τον οργανισμό σου να ανέβει»,

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε και η μητέρα ενός 16χρονου αγοριού, που όπως είοε έπεσε θύμα του 47χρονου , με αποτέλεσμα την ραγδαία επιδείνωση της υγείας του παιδιού.

«Εμείς σταθήκαμε τυχεροί και ζούμε. Απλά επιδεινώθηκε γρήγορα η υγεία του παιδιού. Σήμερα είναι 16 ετών. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε εμάς βοτανοθεραπευτής», σημείωσε η κ. Γεωργία.

«Έχω ένα αγόρι 16 ετών σήμερα που είχε σοβαρό πρόβλημα με τα πόδια του. Ακολουθούσαμε θεραπεία που μας είχαν υποδείξει οι κανονικοί γιατροί. Ένας μοναχός στο Άγιο Όρος μας είπε ότι έχει έναν άνθρωπο που κάνει ίαση, ακόμα και στις ανίατες περιπτώσεις. Είναι η απόγνωση ότι η κλασική ιατρική δεν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω», συνέχισε η ίδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις