Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Ιάσων Φωτήλας εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους υποψήφιους των Πανελληνίων

Ο Ιάσων Φωτήλας εύχεται ολόψυχα καλή επι...

Στο μεταξύ την Παρασκευή το πρωί είχε συνάντηση με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη

O βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ιάσων Φωτήλας με αφορμή την έναρξη των φετινών Πανελληνίων εξετάσεων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, στις 15 Ιουνίου 2020,  «εύχεται ολόψυχα στους υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου για τα Ημερήσια και Εσπερινά Λύκεια και την Τρίτη 16 Ιουνίου για τα Τεχνικά.

Πιστεύω ότι θα βρουν τη δύναμη παρά τη δύσκολη περίοδο που πέρασαν και αυτοί - όπως όλοι μας - την περίοδο του εγκλεισμού λόγω κορωνοϊού και να δικαιωθούν οι κόποι και οι αγώνες που έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια για την κατάκτηση των στόχων τους.

Αναμφίβολα, οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας από τους σημαντικούς σταθμούς στην πορεία της ζωής των αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πάντα θα υπάρχουν δυνατότητες και ευκαιρίες. Ως γονιός θέλω επίσης να μεταφέρω τις θερμές ευχές μου στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια στον αγώνα για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της χώρας μας, όπως επίσης να συγχαρώ και το εκπαιδευτικό προσωπικό που έδωσαν το δικό τους αγώνα την περίοδο του εγκλεισμού μέσω τηλεδιάσκεψης για την σωστή προετοιμασία των υποψηφίων».

*Στο μεταξύ ο Ιάσονας Φωτήλας που είναι και γραμματέας της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητούνται τα θέματα υγείας, δεν μπορούσε να μην επισκεφθεί όλες τις μονάδες υγείας της Πάτρας ώστε να δει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί. Δόθηκαν αρκετά ποσά από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το Υπουργείο Υγείας για προσλήψεις λόγω κορωνοϊού σε ιατρικό, νοσηλευτικό και επικουρικό προσωπικό και ήταν αναμενόμενο ότι θα παρακολουθούσε την καλή αξιοποίησή τους στο Νομό Αχαΐας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και το Καραμανδάνειο και την Παρασκευή 12/6 πήγε στην έδρα της 6η ΥΠΕ και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Στην 6η ΥΠΕ συζήτησε με τον διοικητή Γιάννη Καρβέλη.

Ο τελευταίος τον ενημέρωσε διεξοδικά για όλα τα νοσοκομεία και ειδικά για τη λειτουργία τους τον καιρό της πανδημίας. Έδειχνε ικανοποιημένος ο βουλευτής από αυτά που άκουσε και τον σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο, αλλά προφανώς «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»! Συμφώνησαν να τα ξαναπούν, γιατί η ουσιαστική έναρξη της τουριστικής περιόδου της Δευτέρα 15 Ιουνίου κάνει επιφυλακτικούς τους ιατρούς και τους ειδικούς επιστήμονες για εισαγόμενα κρούσματα.

Τα ίδια θέματα συζήτησε στη συνέχεια με την διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο με τον διοικητικό διευθυντή Β. Δημόπουλο, τον γνωστό και από την εμφάνισή του στην τηλεόραση καθηγητή Χ. Γώγο αλλά και τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους. Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Φωτήλας για το προσωπικό. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην πανδημία και βοήθησαν ώστε να καταταγεί η χώρα διεθνώς πολύ ψηλά λόγω της επιτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις