Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός στο Deal – Παίκτρια «άγγιξε» τις 60.000 ευρώ…

Χαμός στο Deal – Παίκτρια «άγγιξε» τις 6...

Τελικά έφυγε με την προσφορά του τραπεζίτη, που ήταν 12.000 ευρώ

Χαμός έγινε στο επεισόδιο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού τύχης Deal στον Alpha όπου έπαιξε η Μελίνα, διερμηνέας από την Αρμενία, η οποία πήγε στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος με στόχο να κερδίσει χρήματα για να αποκτήσει ένα σπίτι για τα δύο παιδιά της.

Αν και οι 20.000 και 40.000 έφυγαν νωρίς, η Μελίνα κατάφερε να κρατήσει στο παιχνίδι το μεγαλύτερο ποσό των 60.000 ευρώ και μέχρι το τέλος είχε ένα δυνατό “όπλο” στα χέρια της απέναντι στον τραπεζίτη.

Με αρκετά κουτιά μέσα στο παιχνίδι, η Μελίνα αποφάσισε να κάνει ανταλλαγή, όπως γράφει το zappit.gr. Έδωσε το κουτί με το νούμερο 6 που είχε στην κατοχή της και πήρε το 22. Μια ανταλλαγή που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια.

Το κουτί που έδωσε η παίκτρια Μελίνα είχε μέσα τα 10 ευρώ, κάτι που έκανε τους πάντες να πανηγυρίσουν.

Λίγο πριν το φινάλε είχαν μείνει μέσα τα εξής ποσά: 100, 750, 1.000, 1.500 και 60.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης πρόσφερε 6.000 ευρώ στη Μελίνα, η οποία τα απέρριψε και στη συνέχεια η παίκτρια έβγαλε εκτός των ποσά των 750 και 1.000 ευρώ και στο πλατό του Deal έγινε χαμός. Ο τραπεζίτης πήρε τότε τηλέφωνο και πρόσφερε στη Μελίνα το υψηλό ποσό των 12.000 ευρώ για να πουλήσει το κουτί της. Μετά από αρκετή σκέψη, η Μελίνα υποχώρησε και αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν αυτή που περίμενε και όλοι στο πλατό έμειναν άφωνοι.

Στο επόμενο κουτί που θα άνοιγε, αν συνέχιζε, υπήρχαν μέσα τα 1.500 ευρώ και τότε η προσφορά θα ανέβαινε στις 23.000. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο φινάλε είδαν οι τηλεθεατές τη Μελίνα να έχει πάρει στην ανταλλαγή το κουτί με τις 60.000 ευρώ.

Μόλις ανοίχτηκε το τελευταίο κουτί όλοι “πάγωσαν” στο πλατό.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight