Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύπρος: Κανένα κρούσμα κορωνοϊού σήμερα στην Κύπρο

Κύπρος: Κανένα κρούσμα κορωνοϊού σήμερα στην Κύπρο

Σύμφωνα με τις αρχές

Δεν εντοπίστηκαν κρούσματα του ιού SARS-CoV-2 στην Κύπρο, ανακοίνωσε την Τρίτη το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, διεκπεραιωθήκαν 422 εργαστηριακές διαγνώσεις, χωρίς τον εντοπισμό κρούσματος.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων, ολοκληρώθηκαν 154 εργαστηριακές διαγνώσεις, ενώ από ιδιωτική πρωτοβουλία, διεκπεραιώθηκαν 186 εργαστηριακές εξετάσεις.

Εξάλλου, από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, διεκπεραιώθηκαν 35 εργαστηριακές διαγνώσεις, ενώ από το πρόγραμμα παραπομπών από Προσωπικούς Ιατρούς και ελέγχου ειδικών ομάδων μέσω των Ιατρείων Δημόσιας Υγείας, είχαμε αποτελέσματα για 47 δείγματα.

Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων παραμένει στα 970.

Επιπρόσθετα, το αρμόδιο υπουργείο αναφέρει ότι μέχρι σήμερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται δύο ασθενείς.

Επίσης, δόθηκε ένα εξιτήριο, ενώ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύονται δύο ασθενείς, ένας διασωληνωμένος και ένας εκτός αναπνευστήρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις