Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρεμιέρα με «Παράσιτα» απόψε στο Σινέ Κάστρο του Ρίου

Πρεμιέρα με «Παράσιτα» απόψε στο Σινέ Κά...

Ακολουθεί ο «Ο αόρατος άνθρωπος»

Πρεμιέρα με τα οσκαρικά "Παράσιτα" θα κάνει το Σινε Κάστρο στο Ρίο, την Πέμπτη 4 ιουνίου. Το θερινό σινεμά μπαίνει ξανά στη ζωή των πατρινών με το πρόγραμμα να είναι γνωστό μέχρί τις 10 Ιουνίου.

Ο χώρος θα είναι κάπως διαφορετικό, έτσι ώστε να τηρεί όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Η αλλαγή έχει να κάνει με την διαμόρφωση του χώρου αφού για λόγους δημόσιας υγείας θα πρέπει να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. 

Περιορισμένος αριθμός ειασιτηρίων θα διατίθεται ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας www.viva.gr

Το πρόγραμμα

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 4/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 7/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

«ΠΑΡΑΣΙΤΑ»

Σινεφίλ 2019 | Έγχρ. | Διάρκεια: 132'

Νοτιοκορεάτικη ταινία, σκηνοθεσία Μπονγκ Τζουν - χο με τους: Σονγκ Κανγκ - Χο, Γιανγκ Χίε - τζιν, Τζο Γέο - τζεόνγκ, Παρκ Σο - νταμ

Περίληψη

Ο μεγαλύτερος γιος μιας οικογένειας ανέργων γνωρίζεται με τους ευκατάστατους Παρκ και εισβάλλει στη ζωή τους με έναν απρόοπτο για όλους τρόπο.

Μαύρη κωμωδία, ψυχολογικό θρίλερ, κοινωνική σάτιρα και αλληγορικό δράμα, ο Χρυσός Φοίνικας του Φεστιβάλ Κανών και η ταινία που κέρδισε το Όσκαρ καλύερης ταινίας αποτελεί μια θαρραλέα κινηματογραφική πρόταση που εκπλήσσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο πλάνο.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/6 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

«Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Θρίλερ 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 124'

Αμερικανοαυστραλέζικη ταινία, σκηνοθεσία Λι Γουάνελ με τους: Ελίζαμπεθ Μος, Όλιβερ Τζάκσον - Κοέν, Άλντις Χοντζ, Στορμ Ριντ

Η Σεσίλια είναι μια κακοποιημένη γυναίκα, παγιδευμένη σε μια βάναυση σχέση από την οποία καταφέρνει να δραπετεύσει. Καταφεύγει στο σπίτι ενός γνωστού της αστυνομικού και λίγο αργότερα μαθαίνει πως ο βάναυσος εραστή της έχει αυτοκτονήσει. Αλλά εκείνος, πρωτοπόρος επιστήμονας στην οπτική, της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 11/6 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/6

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

«Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

Κωμωδία 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 140'

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Γιάννης Οικονομίδης με τους: Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννη Τσορτέκη, Στάθη Σταμουλακάτο, Βασίλη Μπισμπίκη

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ. Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture