Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι πατρινοί ξέχασαν το ταξί! Πτώση 80% μετά το lockdown

Οι πατρινοί ξέχασαν το ταξί! Πτώση 80% μ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ

Μεγάλη πτώση σημειώνεται στην κίνηση των ταξί, στην Πάτρα, μετά τη λήξη του lockdown, λόγω κορωνοϊού. Σε σχέση με την εποχή πριν την πανδημία η πτώση αγγίζει το 80%, όπως αναφέρει στο thebest.gr ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ, Παναγιώτης Σκέντζος.  

Όπως εξηγεί ο ίδιος τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι οδηγοί ταξί, είναι πολλά αφού σύντομα θα πρέπει, βάσει νόμου, να αντικαταστήσουν το 70% των οχημάτων του;

Ζητάμε 2ετή παράταση για την αντικατάσταση των οχημάτων και επιδότηση για να μην βγουν εκτός λειτουργίας τα οχήματα μας

«Ο τζίρος σε σχέση μετά την εποχή πριν την πανδημία, έχει μειωθεί δραματικά και αγγίζει το 80%. Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη θέση καθώς πέρα από αυτό, σε εννέα μήνες θα πρέπει να έχουμε αντικαταστήσει βάσει νόμου, το 70% των οχημάτων μας.

Ζητάμε από την κυβέρνηση να δώσει μία 2ετή παράταση και μία επιδότηση γι΄αυτό έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Αν δεν γίνουν αυτά, είναι δύσκολό να τα καταφέρουμε, θα βρεθούμε σε αδιέξοδο και θα βγουν τα ταξί μας εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να μειωθεί ο αριθμός των ταξί» αναφέρει.

Μέτρα μέσα στα ταξί λόγω κορωνοϊού

Όπως αναφέρει ο κ. Σκέντζος σα ταξί γίνονται συστηματικά απολυμάνσεις από δύο συνεργεία ενώ μέσα στα ταξί υπάρχουν πάντα αντισηπτικά. 

Παράλληλα οδηγός και επιβάτης είναι υποχρεωμένοι αν φορούν μάσκα και μάλιστα σε διαφορετική περίπτωση επιβάλλεται και στις δύο πλευρές το πρόστιμο των 150 ευρώ. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις