Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξαναλειτουργεί το "Σπίτι του Ηπειρώτη" μετά την καραντίνα

Ξαναλειτουργεί το "Σπίτι του Ηπειρώ...

Ο Πανηπειρωτικός σύλλογος Πατρών άνοιξε και πάλι τις πόρτες του από την 1η Ιουνίου 2020

Οι εξελίξεις στο χώρο της υγείας και η παράλληλη δημοσίευση των τελευταίων ΦΕΚ δίνουν και τυπικά τη δυνατότητα στον ιστορικό Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών και στο "Σπίτι του Ηπειρώτη" να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους.

"Το Σπίτι του Ηπειρώτη" στην οδό Μουρούζη 14-16, 1ος όροφος, πλησίον της Καρόλου στην Πάτρα, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του καθημερινά, από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, και ώρες 7.15 έως 9.15 μ.μ., για διοικητικές υποθέσεις, εγγραφές, συνδρομές καθώς και παραλαβή των εναπομεινάντων δώρων από τον αποκριάτικο χορό του Φεβρουαρίου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του πολυπληθούς συλλόγου, Αλέξανδρος Χάιδας, "τηρούμε αυστηρώς όλους τους κανόνες υγιεινής, συνεχίζοντας το πολιτιστικό μας έργο. Οι αναγκαστικοί περιορισμοί συναθροίσεων μπορεί να μας κράτησαν σε σωματική απόσταση, εντούτοις, σε καμία των περιπτώσεων, δεν μείωσαν κατ' ελάχιστο την επικοινωνίας μας. Ξανασμίγουμε...

Και επειδή έχουμε μάθει όχι μόνο στις ημέρες της καθημερινότητας αλλά και στις λιγότερο συμβατικές ημέρες να φανερώνουμε τη συλλογικότητα, τη διάδραση, τη δυναμική, τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη μας, συνεχίζουμε να συζητάμε, να υλοποιούμε και να προωθούμε "πολυφωνικά" και όχι "μονοφωνικά" ιδέες, προτάσεις, προβληματισμούς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις