Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρόδος: Tου έκαναν και τα 40 αλλά ζούσε! Συγκλονίζει ο γιος του - ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ PIXABAY.COM

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ PIXABAY.COM

Μια ασυνήθιστη ιστορία

Είναι μια παράξενη ιστορία ομολογουμένως. Τον κήδεψαν , του έκαναν και τα 40 αλλά εκείνος ζούσε1 Το συμβάν έγινε στη Ρόδο.

«Ήταν μεγάλο το σοκ, δεν το περίμενα», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης, ο άνδρας ο οποίος δέχθηκε τηλεφώνημα από ίδρυμα στη Ρόδο ότι ζει ο άστεγος πατέρας του, λίγες μέρες αφού τον κήδεψε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας, που δεν είχε επαφές με τον πατέρα του, ενημερώθηκε από την Αστυνομία, ότι ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός σε αποθήκη.. Ο πατέρας είχε μεταφερθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο από τη συγκεκριμένη αποθήκη, ενώ ο νεκρός, που ήταν σε προχωρημένη σήψη, δεν έφερε κανένα στοιχείο ταυτότητας. Όταν η σορός του 73χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, συγγενικό του πρόσωπο επιβεβαίωσε ότι εκείνος διέμενε στη συγκεκριμένη αποθήκη.

«Με κάλεσαν από την Αστυνομία, μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε. Έγιναν η κηδεία και το μνημόσυνο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο γιος του 73χρονου, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός. Χθες όμως, όπως είπε ο άνδρας, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα. «Με πήραν από το ίδρυμα και μου είπαν ότι ο πατέρας μου ζει!».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις