Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι λέει η μητέρα της 29χρονης που πέθανε ξαφνικά στο νοσοκομείο Κέρκυρας - ΒΙΝΤΕΟ

Τι λέει η μητέρα της 29χρονης που πέθανε...

Δεν μπορεί να το πιστέψει

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της έφυγε στα 29 χρόνια της ξαφνικά και ενώ συνόδευε στο νοσοκομείο Κέκρυρας το παιδάκι της που νοσηλευόταν. Η μητέρα της 29χρονης μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

. Νεκρή σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 29χρονη γυναίκα που συνόδευε το ανήλικο παιδί της, το οποίο νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη.


Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε, από άλλους συνοδούς ασθενών, όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο. Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου, που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψη της.
Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα αίτια του θανάτου της 29χρονης γυναίκας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, Χριστόφορος Τσαλικίδης, «αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση», το πόρισμα της οποίας θα διαφωτίσει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις