Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μείωση 90% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια - «Το σκέφτονται», αλλά περιμένουν...

Πάτρα: Μείωση 90% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μειώσεις στις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων παρατηρεί ο ταξιδιωτικός πράκτορας, Νίκος Φιλόπουλος

Μειωμένη στο 90% είναι η κίνηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που κλείνουν αυτή την περίοδο οι πατρινοί, καθώς το τουριστικό τοπίο είναι ακόμη θολό. Ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον καθώς απευθύνονται στα ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον κορωνοϊό και κυρίως που και πώς θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία το φετινό καλοκαίρι.

 

Η μείωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που κλείνουν οι πατρινοί αγγίζει το 90%

Όπως ανέφερε στο thebest.gr, ο Νίκος Φιλόπουλος, ταξιδιωτικός πράκτορας η μείωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που κλείνουν οι πατρινοί σε σχέση με πέρσι, την ίδια εποχή, είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί να αγγίζει και το 90%.

«Φαίνεται ότι ο κόσμος θέλει να πάει διακοπές όμως οι πατρινοί τηρούν και μία στάση αναμονής- αν και θέλουν να επισκεφθούν τα νησιά- καθώς δεν ξέρούν πώς ακριβώς θα λειτουργούν τα ξενοδοχεία το φετινό καλοκαίρι. Προς το παρόν ρωτάνε και κάνουν και κάποιες κρατήσεις κυρίως αυτοί που διαθέτουν σπίτι σε κάποιο νησί.

Υπάρχουν και άνθρωποι από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται να φτάσουν στην Ελλάδα και στα νησιά μας. Από εκεί και πέρα εισιτήρια βγάζουν οι φαντάροι και όσοι για λόγους εργασίας θα πρέπει να πάνε σε κάποιο νησί» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τα μέσα Ιουνίου αναμένεται να έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία. Σχετικά με το πώς θα λειτουργούν τα ξενοδοχεία αρμόδια Υπουργεία και φορείς συζητούν μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε στο thebest.gr ο κ. Διαμαντόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας, υπάρχει το ενδεχόμενο να επισκέπτονται τα εστιατόρια, τις καφετέριες και τις πισίνες των ξενοδοχείων μόνο όσοι πελάτες διαμένουν σε αυτά και να μην δέχονται τα ξενοδοχεία σε αυτούς τους χώρους, εξωτερικό κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις