Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Πώς ο 17χρονος Βασίλης γλίτωσε από το θάνατο πηδώντας από το φάρο

Ναύπακτος: Πώς ο 17χρονος Βασίλης γλίτωσ...

Η βουτιά από τον Φάρο λόγω ενός στοιχήματος

Σοκαρισμένη συνεχίζει να είναι η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου μετά τη «βουτιά» από φάρο που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στον 17χρονο Βασίλη. Ο ανήλικος, στο πλαίσιο ενός στοιχήματος, πήδηξε από το φάρο, στο λιμάνι της Ναυπάκτου και έσκασε με δύναμη στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του μάρτυρα για τη βουτιά του νεαρού Βασίλη που παραλίγο να σταθεί μοιραία για τη ζωή του.

«Μάθαμε ότι ο Βασίλης θα πηδήξει από τις πολεμίστρες… Τελευταία στιγμή, όταν ήταν μπροστά, ζαλίστηκε και έπεσε στη θάλασσα με το κεφάλι μέσα. Εγώ λέω πάει, πέθανε το παιδί».

Τι έσωσε τη ζωή του παιδιού

Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ο 17χρονος, φαίνεται πως σώθηκε για δύο βασικούς λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι την πορεία του προς το θάνατο «έκοψαν» τα βράχια. Την τελευταία στιγμή πριν πηδήξει, φαίνεται πως δίστασε. Του κόπηκε η φόρα και πέφτοντας το σώμα του άρχισε να κυλά στα βράχια. Κάπως έτσι, έφτασε κάτω με μικρότερη δύναμη.

Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η ύπαρξη γιατρού σε κοντινή απόσταση, ο οποίος έτρεξε αμέσως για τις πρώτες βοήθειες.

Μιλώντας στο «Mega» o νεαρός αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι «από τότε που ξεκίνησαν τα έργα στο λιμάνι, αυτό γίνεται κάθε βράδυ. Κάποιος θα ανέβει να κάνει βουτιά. Καλό θα ήταν το λιμενικό να πάρει κάποια μέτρα. Το παιδί έχει δύο κατάγματα στη μέση του. Είναι και λίγο χτυπημένος στα πόδια του».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις