Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αντιδράσεις για την από κοινού αποχώρηση Πελετίδη - Μελά από την τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου

Αντιδράσεις για την από κοινού αποχώρηση...

Τα ξημερώματα της Τρίτης

Την έντονη αντίδραση δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η από κοινού αποχώρηση από την τηλε-διάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου τα ξημερώματα της Τρίτης του Δημάρχου Πατρέων και του Προέδρου του σώματος. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής του Σπιράλ Πέτρος Ψωμάς στην ανάρτησή του στο διαδίκτυο:

"Μία απίστευτη έκπληξη δοκίμασαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν -εν μέσω της διαδικασίας που γινόταν μέσω τηλε-διάσκεψης και την ώρα συζήτησης θέματος που έδειχνε να "γέρνει" προς ήττα της Δημοτικής Αρχής- Δήμαρχος και Πρόεδρος συνεννοήθηκαν και αποχώρησαν από κοινού, λήγοντας απότομα τη συνεδρίαση και αφήνοντας τα μέλη του οργάνου να αναρωτιούνται τι συνέβη.

Αν δεν ήταν θλιβερό, θα ήταν κωμικό. Αν δεν αφορούσε το ανώτατο όργανο της πόλης, θα μπορούσαμε να το ξεπεράσουμε. Αν δεν είναι αυτό έλλειψη δημοκρατικής συνείδησης, τότε τι είναι; Αν δεν αποτελεί ανησυχητική ένδειξη του "πού βαδίζουμε, κύριοι;", τότε πρέπει να αναδείξουμε και τα άλλα. Πολλά ανέχεται αυτή η πόλη και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν.

Ο συμβολισμός της αποψινής κίνησης είναι κορυφαίος. "Εξ όνυχος τον λέοντα" λέγανε οι αρχαίοι. Και είχαν προηγηθεί πολλά ανάλογα κατά τη συνεδρίαση. Νισάφι!

Απογοήτευση. Θυμός. Αλλά και επαγρύπνηση. Και αγώνας!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις