Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεμφανίστηκε μετά από 20 μέρες!- ΦΩΤΟ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεμφανίστηκε μετά απ...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βόρεια Κορέα

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας αναφέρουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε δημόσια σε γιορτή της Πρωτομαγιάς! Εφόσον οι πληροφορίες ευσταθούν, πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά από περισσότερο από τρεις εβδομάδες και ενώ οι εικασίες για την υγεία του "οργίαζαν" παγκοσμίως, θέλοντας τον Βορειοκορεάτη ηγέτη από βαριά άρρωστο έως και νεκρό, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με το Κορεατικό Κεντρικό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο (KCNA), ο Κιμ μίλησε δημόσια σε εκδήλωση για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς στα εγκαίνια εργοστασίου λιπάσματος.

"Όταν η μονάδα παραγωγής φωσφορικών λιπασμάτων Sunchon τεθεί σε λειτουργία, θα αντιπροσωπεύει μια ιστορική εξέλιξη στη βιομηχανία λιπασμάτων της χώρας μας, θα είναι μια λαμπρή επανάσταση και μια υπέροχη επίδειξη του μεγάλου οικονομικού δυναμικού του έθνους μας, και θα είναι ένα αναζωογονητικό έμβλημα που μας διαβεβαιώνει για τα επιτεύγματα της γενικής οικονομικής γραμμής της χώρας μας ", δήλωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με το KCNA.

Το Βορειοκορεάτικο δημοσίευμα πρόσθεσε ότι ο Κιμ "εξέφρασε ικανοποίηση για την υπέροχη δημιουργία" και συγχαίρει το προσωπικό του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Kim Chaek, "τονίζοντας επανειλημμένα ότι το ταλέντο είναι μια εξαιρετική πηγή και κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης της χώρας".

Το KCNA κυκλοφόρησε επίσης μια φωτογραφία που δείχνει τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην τελετή. Η εικόνα του δείχνει να κόβει μια κόκκινη κορδέλα, με την αδερφή του Κιμ Γιο Γιονγκ, η οποία είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ως ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει, να στέκεται πίσω του.

 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι άνθρωποι στο εργοστάσιο «ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς» όταν εμφανίστηκε.

Το ρεπορτάζ και η παρουσία του Κιμ Γιονγκ Ουν στα εγκαίνια του εργοστασίου επιβεβαιώθηκαν και από το πρακτορείο ειδήσεων της Νότιας Κορέας, Yonhap.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις