Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Σε κώμα ο Κιμ Γιονγκ Ουν"- Άλλες φήμες τον θέλουν νεκρό

"Σε κώμα ο Κιμ Γιονγκ Ουν"- Άλ...

Ανάμεικτες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι σε κώμα, ύστερα από την εγχείριση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε, ενώ σύμφωνα με το Reuters κινέζικη αποστολή έχει σπεύσει να συνδράμει τς προσπάθειες των γιατρών του, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται εάν αυτό σχετίζεται με κάποια επιδείνωση της υγείας του.

Η ιαπωνική εφημερίδα Shukan Gendai αναφέρει σήμερα, Σάββατο ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα, επικαλούμενη έναν μέλος της κινεζικής ομάδας γιατρών που μεταβαίνει στην Βόρεια Κορέα για να αναλάβει τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τον κινέζο γιατρό, ο Κιμ Γιονγκ Ουν ένιωσε πόνους στο στήθος και κατέρρευσε όταν επισκεπτόταν την επαρχία, με τον γιατρό που τον ακολουθούσε να του κάνει ανάνηψη, πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα πάντως που δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την υγεία του βορειοκορεάτη, στο twitter έχει γίνει trend το hashtag, #KimJongUndead, δηλαδή ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός.

Απόψε οι φήμες εντάθηκαν με τον υποδιευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού, HKSTV Hong Kong Satellite Television, τον Shijian Xingzou να δηλώνει ότι μια πολύ αξιόπιστη πηγή τον ενημέρωσε ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός.

Ωστόσο, Νοτιοκορεάτες κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ένας Κινέζος αξιωματούχος επιμένουν ότι τίποτα δεν δείχνει ότι κινδυνεύει η ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν και ότι δεν υπάρχει ασυνήθιστη κινητικότητα στην Βόρεια Κορέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις