Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την ζωντανή αναμετάδοση των τηλε-Δημοτικών Συμβουλίων ζητά η "Ώρα Πατρών"

Την ζωντανή αναμετάδοση των τηλε-Δημοτικ...

Ζητά και το ψηφιακό αρχείο καταγραφής του 9ου Δημοτικού Συμβουλίου

Ο επικεφαλής της "Ώρα Πατρών" Γιώργος Ρώρος απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας την ακόλουθη επιστολή: 

"Με το από 27/4/2020 σχετικό έγγραφό μας, σας είχαμε επισημάνει την αναγκαιότητα της ζωντανής μετάδοσης (live-streaming) του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να ενημερώνονται και παρακολουθούν οι συμπολίτες μας και τα ΜΜΕ.

Επικαλούμενοι τεχνικά προβλήματα και αδυναμίας για την μετάδοση, κάτι που γίνεται σε άλλους Δήμους, σας επισημάναμε εγκαίρως την αναγκαιότητα καταγραφής και δημοσιοποίησης της συνεδρίασης και σας ζητήσαμε να μας αποστείλετε και το σχετικό ψηφιακό αρχείο άμεσα.
Εάν και έχουν παρέλθει πλέον του 24ωρου από την έναρξη της συνεδρίασης εξακολουθείτε να μην παρέχεται όπως θεσμικά υποχρεούστε την δημοσιοποίηση όλων των απόψεων ώστε ο Πατραϊκός λαός να έχει πλήρη γνώση των τοποθετήσεων των εκπροσώπων των παρατάξεων της κινητοποίησης για το τρένο την Κυριακή.

Η επιλεκτική προβολή μονομερώς των τοποθετήσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης δηλαδή του Δημάρχου και Αντιδημάρχου κ. Πλέσσα, αποτελούν αντιδεοντολογική ενέργεια και έτσι δυναμιτίζεται την συναίνεση και την συνεργασία για ένα πολύ σημαντικό έργο για την πόλη, την υπογειοποίηση του τρένου. Σας καλούμε ως θεσμικός παράγοντας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων να τηρήσετε το νόμο και να σταθείτε στο ύψος που επιβάλλουν οι περιστάσεις."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις