Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαμία: Σκύλος δάγκωσε 10χρονη στο πρόσωπο

Λαμία: Σκύλος δάγκωσε 10χρονη στο πρόσωπο

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Μια κακιά στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει κακό, μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του σκύλου, αλλά και άλλων παιδιών που έπαιζαν μαζί με το άτυχο κοριτσάκι το απόγευμα της Τετάρτης στις Ράχες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η 10χρονη έπαιζε μαζί με αλλά παιδάκια κοντά στο παλιό δημοτικό σχολείο στην παραλία Ραχών.

Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ο ιδιοκτήτης με το σκύλο, ένα Αμέρικαν Σταφορντσάϊρ τεριέ (όπως αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία αρχείου).

Το κοριτσάκι που όπως λένε έχει ιδιαίτερη αγάπη στα σκυλιά και στα ζώα γενικά, πήγε για να χαϊδέψει το σκυλί. Όμως ο σκύλος ξαφνικά, με μια κίνηση, άρπαξε το παιδί από το πρόσωπο και το δάγκωσε πολύ άσχημα στο μάγουλο.

Ο ιδιοκτήτης ευτυχώς αντέδρασε άμεσα και ψύχραιμα και απομάκρυνε αμέσως το σκυλί από το παιδί, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος με δικό του αυτοκίνητο και με συνοδό μετέφερε το κοριτσάκι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Επειδή όμως το τραύμα ήταν σοβαρό η 10χρονη χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

Πηγή:lamiareport

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις