Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στη Βουλή οι προτάσεις του ΣΚΕΑΝΑ για την ανάκαμψη του κλάδου Εστίασης

Στη Βουλή οι προτάσεις του ΣΚΕΑΝΑ για τη...

Η βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου προώθησε την επιστολή του Συλλόγου

Στη Βουλή προώθησε μέσω Αναφοράς, η Βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου, την επιστολή του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), με την οποία  προτείνονται στοχευμένα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του κλάδου, για την επόμενη ημέρα.

Η κατάσταση που αντιμετωπίζει ο κλάδος, είχε αναλυθεί πλήρως σε σχετική τηλεδιάσκεψη του ΣΚΕΑΝΑ με τη Βουλευτή. Στο πλαίσιο αυτής, είχε εκφραστεί η ανησυχία των μελών για την επαναφορά στην κανονικότητα, ενώ παρουσιάστηκαν οι βασικές προτάσεις-πυλώνες του Συλλόγου, για την ομαλή μετάβαση στη μετά του κορωνοϊού εποχή. Η Βουλευτής, κάνοντας πράξη τη διαχρονική στήριξή της στους επιχειρηματίες του κλάδου, προώθησε θεσμικά τις προτάσεις στους εμπλεκόμενους Υπουργούς, συμβάλλοντας στην κοινή προσπάθεια για την υιοθέτησή τους.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ακούει και αξιολογεί κάθε πρόταση με σοβαρότητα και ευθύνη. Η επανεκκίνηση της οικονομίας αποτελεί βασική προτεραιότητα της κυβερνητικής πολιτικής. Κάθε συνεισφορά προς αυτή την κατεύθυνση, πάντα θα γίνεται ενθουσιωδώς αποδεκτή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις