Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η πρώτη διαδήλωση εν μέσω καραντίνας- Μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί έξω από τη Βουλή

Η πρώτη διαδήλωση εν μέσω καραντίνας- Μα...

Κατά του νέου πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας

Η πρώτη διαδήλωση εν μέσω κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, καθώς σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή προχώρησαν μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, κατά του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης για την Παιδεία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι διαδηλωτές, τήρησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Οι διαδηλωτές μεταξύ άλλων καταδίκασαν και τον τρόπο και τον χρόνο που επέλεξε το υπουργείο να φέρει το νομοσχέδιο εν μέσω καραντίνας, καθώς και το περιεχόμενό του.

«Είναι ένα νομοσχέδιο διάλυσης των μορφωτικών και εργασιακών δικαιωμάτων και υπονόμευσης του Δημόσιου σχολείου που έρχεται την ώρα που η κα Κεραμέως θα έπρεπε να τρέχει να καλύψει τα κενά και να ορίσει την ημερομηνία των πανελλαδικών εξετάσεων για να μην αγωνιούν τα παιδιά. Επειδή δεν πεθάναμε πολλοί από κορωνοϊό, η κυβέρνηση θεωρεί πως μπορεί να διαλύσει ότι υπάρχει. Θα πρέπει να μπούμε άμεσα σε αγωνιστική δράση. Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει, ότι η Υγεία και η Παιδεία, δεν είναι χώροι για να βγάλει φράγκα. Το απέδειξε η πανδημία»  δήλωσαν οι διαδηλωτές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις