Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η «Αλίκη» της «χώρας των θαυμάτων» έξω από το Καραμανδάνειο- ΦΩΤΟ

Η «Αλίκη» της «χώρας των θαυμάτων» έξω α...

Μία όμορφη εικόνα για μικρούς και μεγάλους

Ένα έργο του εικαστικού Ένο Σκορδάνι πρόσφερε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στην Πάτρα,  ο Σύλλογος Ιδιωτικών Κέντρων Προσχολικής Αγωγής.

Το έργο, η «Αλίκη» της «χώρας των θαυμάτων», κοσμεί πλέον την είσοδο του νοσοκομείου και σίγουρα είναι μία όμορφη εικόνα για μικρούς και μεγάλους, μέσα στις δύσκολες μέρες που έχουν να αντιμετωπίσουν, λίγο πριν το Πάσχα.

«Αυτό το Πάσχα κληθήκαμε ν ’αντιμετωπίσουμε πολλά, καταστάσεις πρωτόγνωρες και δύσκολες όχι μόνο για τον κλάδο μας, αλλά και για όλον τον κόσμο . Αυτό που μας έμαθε η δουλειά μας και το έργο μας όμως, είναι να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο. Θεωρήσαμε λοιπόν ότι , έστω και συμβολικά , θα έπρεπε να σταθούμε δίπλα στους στρατιώτες της πρώτης γραμμής της υγείας αλλά και στους ασθενείς.

Για το λόγο αυτό ο Σύλλογός μας προσφέρει στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, σημείο αναφοράς παιδιατρικής περίθαλψης για όλη τη Δυτική Ελλάδα, ένα έργο του εικαστικού Ένο Σκορδάνι. Είναι ένα έργο που από σήμερα στολίζει την είσοδο του νοσοκομείου, με την ευχή όλα να πάνε καλά» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις