Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο κορωνοϊός ευνοεί τους χάκερ - Οι μεγάλες online εταιρείες παίρνουν τα μέτρα τους

Ο κορωνοϊός ευνοεί τους χάκερ - Οι μεγάλ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το μένουμε στο σπίτι έχει αυξήσε κατακόρυφα τη χρήση του διαδικτύου

Το μένουμε στο σπίτι έχει αυξήσε κατακόρυφα τη χρήση του διαδικτύου με ότι αυτό συνεπάγεται για τα προσωπικά μας δεδομένα. Οι χακερ ανα τον κόσμο γνωρίζουν πως ειδικά αυτή την περίοδο, πολλοί και χωρίς πείρα χρήστες θα κάνουν νέους λογαριασμούς σε online υπηρεσίες και επίσης, θα παίξουν online παιχνίδια κ.α. Εξάλλου οι web κάμερες έχουν πάρει φωτιά. Οι εξωτερικές οι ενσωματωμένες σε λάπτοπ κάμερες είναι το αγαπημένο περιφερειακό των έμπειρων χάκερ που ενδεχομένως να ενεργοποιήσουν εν αγνοία σας. 

Αν κανείς θέλει να αποκτήσει απομακρυσμένη πρόσβαση σε μια κάμερα, μπορεί να το κάνει ακόμη και σε εκείνες που προορίζονται για φύλαξη σπιτιών και επιχειρήσεων. 

Στις περιπτώσεις των προσωπικών υπολογιστών δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκεπάζουν την οθόνη με ένα κάλυμα ακόμη κι όταν αυτές είναι πλήρως απενεργοποιημένες. 

Σε ότι αφορά στους λογαριασμούς σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες, οι χρήστες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στα πιστοποιητικά αυθεντικότητας των ιστοσελίδων που επισκέπτονται και συμπληρώνουν προσωπικά στοιχεία, όπως κωδικούς, χρεωστικές κάρτες κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις