Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Στον Εισαγγελέα ο 68χρονος που σκότωσε συγχωριανό του για ένα χωράφι

Ηλεία: Στον Εισαγγελέα ο 68χρονος που σκ...

Στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη η γυναίκα του θύματος...

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθει ίσως και σήμερα ο 68χρονος από την Ηλεία που πυροβόλησε και σκότωσε για κτηματικές διαφορές έναν 77χρονου αγρότη και τραυμάτισε σοβαρά την  72χρονη συζύγό του στην περιοχή Άσπρα Σπίτια του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο 68χρονος δράστης συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου. Ο 68χρονος φέρεται να μετέβη σε αγροτική περιοχή του χωριού του για να «λύσει» κτηματικές διαφορές που είχε με συγχωριανό του.

 Ύστερα από καυγά έβγαλε μία κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τον 77χρονο σε ευθεία βολή. Το αποτέλεσμα ήταν να τον τραυματίσει θανάσιμα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο σε βάρος της γυναίκας του 77χρονου και την πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Κατόπιν, ο δράστης διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο των θυμάτων. Στη διαδρομή του συνάντησε τον γιο της οικογένειας να οδηγεί τρακτέρ. Ο γιος των θυμάτων είδε τον 68χρονο με το όχημα του πατέρα του και κατάλαβε ότι κάτι κακό έχει συμβεί.

 Έτσι προσπάθησε να τον σταματήσει με το τρακτέρ εμβολίζοντας το αυτοκίνητο. Ο δράστης, ωστόσο, απείλησε με το όπλο και εκείνον, με αποτέλεσμα να καταφέρει να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, που μετέβησαν άμεσα στον τόπο του περιστατικού, εντόπισαν, στη είσοδο του χωριού, τον δράστη να κινείται πεζός φέροντας το κυνηγετικό όπλο, οπλισμένο με τρία φυσίγγια, και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ το κυνηγετικό όπλο και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν. Η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις