Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πέτρα Μαυρίδη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της πατρινής ηθοποιού από το «Κόκκινο ποτάμι»

Πέτρα Μαυρίδη: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση...

Πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει την υποκριτική

Για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο ποτάμι» μίλησε στο περιοδικό Hello η πατρινή ηθοποιός Πέτρα Μαυρίδη, η οποία αποφάσισε στα 24 της χρόνια να εγκαταλείψει μία πολλά υποσχόμενη καριέρα ως προγραμματίστρια (έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών) και ακολούθησε το όνειρό της.  

«Μετά το "Κόκκινο ποτάμι" είμαι πιο πλούσια σε εμπειρίες και έχω γνωρίσει σπάνιους ανθρώπους. Στα 24 μου παραιτήθηκα από την εταιρεία όπου δούλευα προγραμματίστρια και έδωσα εξετάσεις στο θέατρο τέχνης Κουν. Το ηλιακό όριο ήταν που με πίεσε να αποφασίσω. Σκέφτηκα πως αν πρόκειται να εργάζομαι όλη μέρα καλύτερα να είναι σε ένα αντικείμενο που κάνει ευτυχισμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός που πρόσφατα έκανε και μία εντυπωσιακή φωτογράφιση. 

*Οι φωτογραδίες είναι της Αρετης Κατσούλα.

Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Sherif Awad και εκμυστηρεύθηκε πολλά ενδιαφέροντα όπως ότι πάντα της άρεσε και θαύμαζε την χορεύτρια Sylvie Guillem καθώς και ότι νιώθει πολύ χαρούμενη που από το 2015 που τέλειωσε τη δραματική σχολή ακολουθεί μία σταθερή πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση/κινηματογράφο. Όπως ανέφερε, έχει δουλέψει σε φιλμ με Γάλλους, Άγγλους, Ολλανδούς, Γερμανούς και Ιταλούς και όλες αυτές οι συνεργασίες της χάρισαν μία ανεκτίμητη εμπειρία. Μίλησε και για το τι λατρεύει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της, όπως ότι της αρέσουν τα ακροβατικά.

Στην Πάτρα την Πέτρα Μαυρίδη, την είχαμε πρωτοδεί στην θεατρική παράσταση "Η ζωή του Γαλιλαίου" πλάι στον Κώστα Καζάκο, την περίοδο 2015-2016, στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight