Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Μία αισιόδοξη νότα: Τα Κίτρινα Ποδήλατα θα γιορτάσουν 17 Ιουνίου τα 20 χρόνια τους

Μία αισιόδοξη νότα: Τα Κίτρινα Ποδήλατα ...

Με ένα μουσικό live στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι - Πρόκειται να συμμετάσχουν πολλοί άλλοι καλλιτέχνες

Μέσα στη ζοφερή πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού και την γενική αναβολή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, συναθροίσεων, κ.α. αποτελεί μία αισιόδοξη νότα η αναγγελία του μουσικού live που προγραμματίζουν τα «Κίτρινα Ποδήλατα», το γνωστό σύγχρονο ελληνικό ροκ συγκρότημα, για την Τετάρτη 17 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του  Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, σε περίπου δηλαδή 3 μήνες από τώρα.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, με την ανεξάντλητη θετική μουσική τους ενέργεια, τα αισιόδοξα μηνύματα και την δηλωμένη κοινωνική τους ευαισθησία, με καθημερινότητα απολύτως προσαρμοσμένη στην αυστηρή εφαρμογή των οδηγιών στη νέα παγκόσμια μάχη, αλλά ταυτόχρονα με στραμμένο το βλέμμα τους αισιόδοξα στο μέλλον, εκφράζουν τη δυνατή τους πίστη στον άνθρωπο και συνεχίζουν τις εργασίες για την επετειακή συναυλία – ορόσημο, για τα 20 χρόνια ύπαρξης και δημιουργίας που συμπληρώνουν φέτος.

Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, προσκαλούν όλους τους φίλους τους, σε ένα δυναμικό και εντυπωσιακό live-party γενεθλίων, στις 17 Ιουνίου 2020.

Είκοσι (20) πολύτιμοι αγαπημένοι φίλοι καλλιτέχνες πρόκειται να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους την έντονα συναισθηματική και σημαντική στιγμή των δύο δημιουργών: Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Γλυκερία, Ελένη Δήμου, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Χρήστος Θηβαίος, Βασίλης Καζούλλης, Μελίνα Κανά, Γιάννης Μηλιώκας, Αντώνης Μιτζέλος, Γεωργία Νταγάκη, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Ορφέας Περιδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη και η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

«Ένα ξεχωριστό, εκρηκτικό live-party, το καλοκαιρινό βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, είναι ο ιδανικός τρόπος, χρόνος και τόπος για εμάς, ώστε ανταποδώσουμε έστω ένα μέρος της αγάπης και της στήριξης που επί 20 χρόνια εισπράττουμε από τους αγαπημένους φίλους. Πιστεύουμε ειλικρινά πως, με υψηλό αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, θα καταφέρουμε να επανέλθουμε σύντομα σε μια αναβαθμισμένη και πιο υπεύθυνη καθημερινότητα, στην οποία όλοι μας  θα είμαστε πιο ενωμένοι, πιο σοφοί και πιο δυνατοί …», αναφέρουν οι Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς.

Photo: Άννα Παντελιά

Website: www.kitrinapodilata.gr

You Tube:

https://www.youtube.com/user/kitrinapodilataband

Συμπαραγωγή:

Κίτρινα Ποδήλατα (Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς) - Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων

Οργάνωση - Εκτέλεση Παραγωγής:

MetroLive Productions

([email protected])

Οι τιμές εισιτηρίων και πληροφορίες για την έναρξη και τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture