Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Τετάρτη 18/3 η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Τετ...

Από τις 9.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι στην Πλατεία Γεωργίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για να καλύψει τις σημαντικές αιμοδοτικές ελλείψεις από την πανδημία του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη κάλυψης των αιμοδοτικών αναγκών, εξαιτίας της ταχείας εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος απευθύνει έκκληση προς τους εθελοντές αιμοδότες, να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος, οφείλεται στη δυσκολία των εθελοντών αιμοδοτών να μεταβούν στα Νοσοκομεία λόγω του φόβου μετάδοσης του ιού αλλά και των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, η Περιφέρεια Δυτικής, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. «Παναγία η Βοήθεια» και Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και τις ώρες 9:30-13:30 στην Πλατεία Γεωργίου. Αξίζει να επισημανθεί, πως το επιστημονικό προσωπικό που θα βρίσκεται εκεί με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας, λαμβάνει κάθε μέτρο ώστε η διαδικασία να μην έχει τον παραμικρό κίνδυνο.

Σε αυτές τι δύσκολες στιγμές, η ανάληψη κοινωνικής ευθύνης και η απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, Σώζουν Ζωές!

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, τους εθελοντές αιμοδότες, να στηρίξουν την προσπάθειά μας για προσφορά αίματος, ενός συστατικού ζωής, που δεν «φτιάχνεται» στα ιατρικά εργαστήρια, αλλά μόνο προσφέρεται.

Ακολουθώντας το κοινωνικό μήνυμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.): «Μένουμε ψύχραιμοι & δίνουμε αίμα…… και στην Αχαΐα», αναφέρει τέλος η ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις