Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το φιλμ τρόμου επιστημονικής φαντασίας "Antlers" έχει παραγωγό τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Το φιλμ τρόμου επιστημονικής φαντασίας &...

Την ταινία υπογράφει σκηνοθετικά ο Σκοτ Κούπερ

Ο τιμημένος με Όσκαρ Μεξικανός σκηνοθέτης της «Μορφής του Νερού, Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είναι εκ των παραγωγών της νέας ταινίας του 49χρονου Σκοτ Κούπερ με τίτλο «Antlers» που χαρακτηρίζεται ως μια ταινία τρόμου επιστημονικής φαντασίας που θα κόψει την ανάσα στο κοινό και θα φέρει εφιάλτες!

Η ταινία που αναμένεται με ενδιαφέρον είχε αρχικά προγραμματιστεί για έξοδο στις αίθουσες μέσα Απριλίου 2020, κάτι που προφανώς λόγω της αναστάτωσης και των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού, δεν θα ισχύσει. Στην χώρα μας όταν βγει η ταινία με το καλό και ανοίξουν οι αίθουσες, θα κυκλοφορήσει σε διανομή της Odeon.  

Το σενάριο είναι βασισμένο σε μία σύντομη ιστορία με τίτλο "The Quiet Boy" του Nick Antosca που είχε δημοσιευτεί στο περιοδικό τέχνης και πολιτικής «Guernica».

Λίγα λόγια για την ταινία «Antlers»:

Στην ταινία «Antlers», σε μια μικρή πόλη του Όρεγκον, μια δασκάλα (στο ρόλο η Κέρι Ράσελ) και ο αδερφός της (ο 32χρονος Τζέσι Πλέμονς που τον είδαμε σε ένα δεύτερο ρόλο φέτος στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε), ο τοπικός σερίφης, ανακαλύπτουν πως ένας νεαρός μαθητής κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό με τρομακτικές συνέπειες. Σε σκηνοθεσία του Σκοτ Κούπερ (των φιλμ ''Σκουριασμένη Πόλη'' του 2013, ''Ανίερη Συμμαχία – Black Mass'' του 2015 με τον Τζόντι Ντεπ αλλά και του «Crazy Heart» με τον Τζεφ Μπρίτζες που τιμήθηκε με βραβείο Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου) και παραγωγή του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. Παίζουν ακόμα ο μικρούλης Jeremy T. Thomas, ο Graham Greene, ο Scott Haze, ο Rory Cochrane και η Amy Madigan.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture