Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Και νέο κατάστημα 3Α ΑΡΑΠΗΣ - Το 9ο για την Πατρινή εταιρεία

Και νέο κατάστημα 3Α ΑΡΑΠΗΣ - Το 9ο για ...

Γεωργίου Ολυμπίου και Παναχαϊκού

Ξεκίνησε η προγραμματισμένη έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος 3Α ΑΡΑΠΗΣ στην οδό Γεωργίου Ολυμπίου 75 και Παναχαϊκού 34. Είναι το 9ο κατά σειρά κατάστημα που προστέθηκε στην οικογένεια της 3Α ΑΡΑΠΗΣ, το οποίο εντυπωσιάζει με τον ζεστό και φιλόξενο σχεδιασμό του αλλά και με τη συνολική ατμόσφαιρα του καταστήματος.

Η εταιρεία λόγω των συνθηκών δεν θα προβεί σε εγκαίνια, τα οποία θα μεταφερθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όταν, με τις ευχές όλων, οι συνθήκες θα το επιτρέψουν.

Το νέο σύγχρονο κατάστημα, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων στις πιο συμφέρουσες τιμές. Είναι άνετο και λειτουργικό για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις καθημερινές ανάγκες των πελατών, με την εξαιρετικά φιλική εξυπηρέτηση για την οποία άλλωστε η πατρινή αλυσίδα super market φημίζεται, και σας περιμένει να το επισκεφτείτε επωφελούμενοι εξαιρετικές προσφορές και τη δυνατότητα να εφοδιαστείτε με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, φρέσκο ψωμί, διαλεχτά τυριά και αλλαντικά από όλη την Ελλάδα, ένα μεγάλο σύνολο από τοπικά αχαϊκά προϊόντα και κάθε είδους άλλο χρήσιμο προϊόν για τις καθημερινές σας ανάγκες.

Τα 3Α ΑΡΑΠΗΣ με ευθύνη και συνέπεια, στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας εφαρμόζει αυστηρά μέτρα, με την αναλυτική και συνεχόμενη ενημέρωση του προσωπικού για θέματα προστασίας και υγιεινής, με οδηγίες για την τακτική απολύμανση όλων των χώρων και ειδικά των κοινόχρηστων σημείων (καλάθια, χειρολαβές καροτσιών κ.α.)  προκειμένου να υπάρχει η μέγιστη δυνατή διασφάλιση προστασίας των καταναλωτών. Ενημερώνει παράλληλα και τους ίδιους τους καταναλωτές  για την ατομική  ευθύνη, ώστε να προστατεύσουν τους γύρω τους αλλά και τους ίδιους τους εργαζόμενους, που ειδικά αυτήν την περίοδο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά