Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ακυρώθηκε η δωρεάν live streaming της θεατρικής παράστασης "Κοσμογονία"

Ακυρώθηκε η δωρεάν live streaming της θε...

Από το θίασο στο θέατρο Τόπος Αλλού, στην Αθήνα

Ματαιώθηκε τελικά η μετάδοση με live streaming της παράστασης «Κοσμογονία» που είχε αναγγείλει το θέατρο Τόπος Αλλού - Αερόπλοιο στην Αθήνα για το Σάββατο 14 Μαρτίου2020.

Όπως αναφέρει, η σχετική ανακοίνωση, μετά από πολλή σκέψη και με την συμβουλή νομικών, είμαστε αναγκασμένοι να ματαιώσουμε την μετάδοση με live streaming της παράστασης  «Κοσμογονία». Κάτω από τις συνθήκες που ζούμε η πραγματοποίηση της παράστασης θεωρείται συνάθροιση ανθρώπων (των ηθοποιών και των τεχνικών) έστω και χωρίς καθόλου κοινό.

Ζητούμε συγνώμη για όσους το περίμεναν.

Παρ’ όλα αυτά, θα μπορούσατε με ένα τηλέφωνο ή στέλνοντας ένα μέιλ  να έχετε μια ειδοποίηση από μας και πρόσκληση για την επόμενη παράσταση όποτε παρουσιαστεί.

Τηλεφωνήστε στο 2108656004 η στείλτε μήνυμα στο [email protected]

Η συγκεκριμένη παράσταση μας φέρνει στο σημείο μηδέν της δημιουργίας του κόσμου σύμφωνα με τις μυθολογίες των λαών της Ευρώπης.

Πάνω στη σκηνή παρουσιάζονται  οι πιο σημαντικοί μύθοι των λαών, γεμάτοι θεατρικότητα, ποίηση μουσική και κίνηση. Ο μύθος του Προμηθέα του Κρόνου και του Δία, έρχονται σε επαφή και συνομιλούν με ήρωες άγνωστους σε μας, μυθικά πρόσωπα σαν τον Οραν Μορ των Κελτών, τον Βέλλες των χωρών της Βαλτικής και τον Φιρτάτ των αρχαίων Ρουμάνων.

Συμμετέχουν 9 ηθοποιούς πάνω στη σκηνή.

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος Καμτσής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture