Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η κηδεία του πρώτου θύματος του κορωνοϊού

Γιατί δεν έχει γίνει ακόμα η κηδεία του ...

Στην Ηλεία

Άγνωστο παραμένει το πότε θα τελεστεί η κηδεία του περιφερειακού συμβούλου Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, ο οποίος είναι το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στην χώρα..

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα λεπτή και δύσκολη περίπτωση αφού ειδικοί επιστήμονες τονίζουν ότι υπάρχουν μεγάλοι κίνδυνοι μετάδοσης του ιού εάν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Αυτή η παράμετρος σε συνδυασμό με το γεγονός ότι άτομα του στενού οικογενειακού του κύκλου βρίσκονται ακόμα σε νοσηλεία, όπως η σύζυγός του, αλλά και σε καραντίνα, μέχρι να παρέλθει το ενδεδειγμένο χρονικό διάστημα πιθανής εμφάνισης συμπτωμάτων του ιού, καθυστερούν την τέλεση της κηδείας του αγαπητού στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο Μανώλη Αγιομυργιαννάκη.

Παράλληλα, στην παρούσα φάση υπάρχουν και οι κίνδυνοι συνωστισμού στην τελετή, κάτι που θα πρέπει να αποφεύγεται για το επόμενο διάστημα, μιας και ο ιός βρίσκεται σε έξαρση και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν φέρει τον ιό, ασχέτως εάν δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό, λόγω επαφής ή πιθανής επαφής με τα άτομα που είχαν συμμετάσχει στην εκδρομή στους Αγίους Τόπους.

Πάντως, στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και ίσως και επίσημες ανακοινώσεις, τη στιγμή που η κοινωνία της Αμαλιάδας, προσπαθεί να συνέλθει από τον θάνατο του 66χρονου περιφερειακού συμβούλου, αλλά και από τον καθημερινό φόβο για τον ιό.

 

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις