Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζέραλντ Μπάτλερ: «Εγινα Σπαρτιάτης στην πραγματικότητα» είπε ως λαμπαδηδρόμος και έβγαλε την κραυγή της ταινίας «300»

Τζέραλντ Μπάτλερ: «Εγινα Σπαρτιάτης στην...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στο πλευρό του ηθοποιού που αποθεώθηκε στη Λακωνία, Ζέιν, Καπράλος, Καρεμπέ και η Ρόη Αποστολοπούλου

Εντυπωσιακός αναμφίβολα σαν φιγούρα, θερμά εκδηλωτικός και ντυμένος στα λευκά, έφθασε στη Σπάρτη ο διάσημος σκοτσέζος ηθοποιός Τζέραλντ Μπάτλερ όπου ανάμεσα στους λαμπαδηδρόμους μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα. Διαβάστε αναλυτικά στο sportin.gr

«Σας ευχαριστώ για την τιμή και το προνόμιο που μου δώσατε να μεταφέρω την Ολυμπιακή Φλόγα» δήλωσε μεταξύ άλλων.  

«Πάντα ήθελα να έρθω στην πόλη που με έκανε διάσημο. Σήμερα έγινα Σπαρτιάτης στην πραγματικότητα. Τώρα που έχω τα κλειδιά της πόλης μπορώ να χτυπήσω την πόρτα όποιου σπιτιού θέλω και όποιος που ανοίξει θα μου μαγειρέψει ένα νόστιμο ελληνικό γεύμα.

Αυτή είναι μια εμπειρία που ζεις μία φορά στη ζωή σου. Είμαι περήφανος που έκανα γνωστή την ιστορία αυτής της πόλης»  Παρόντες, δίπλα του, ο συνάδελφος ηθοποιός Μπίλι Ζέιν, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, αλλά και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ. Εκεί και η επιχειρηματίας ξενοδοχείων και icon fitness Ρόη Αποστολοπούλου.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός έτρεξε από τον Μυστρά ως την Σπάρτη με την ολυμπιακή στολή. Ηρθε στη χώρα μας σαν επίσημος προσκεκλημένος στους εορτασμούς των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Από το μεσημέρι της Τρίτης που έφθασε στην Ελλάδα είπε πως έχει «ελληνική καρδιά» ενώ δεν παρέλειψε να πάρει μια γεύση και της νυχτερινής Αθήνας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight