Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πάνω από 50% η πτώση της επιβατικής κίνησης λόγω κορωνοϊού

Πάτρα: Πάνω από 50% η πτώση της επιβατικ...

Οδηγοί ταξί όπως μας είπαν, αισθάνονται ευάλωτοι

Δύσκολα τα πράγματα και για τους οδηγούς ταξί στην Πάτρα λόγω των μέτρων κατά της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού. Όπως μας έλεγαν επαγγελματίες οδηγοί, είναι κι αυτοί επιρρεπείς και εκτεθειμένοι στον κίνδυνο γι’ αυτό και λαμβάνουν ατομικά μέτρα προστασίας όπως να έχουν μαζί τους αντισηπτικά υγρά και μαντιλάκια ή οινόπνευμα – λοσιόν όπως επίσης να αποφεύγουν τις κατά πρόσωπο συζητήσεις, να κρατούν ανοικτά τα παράθυρα του οχήματος για καθαρό αέρα, κ.α.

Την ίδια ώρα και με την πλειοψηφία των φοιτητών να έχει φύγει από την πόλη καθώς έκλεισαν το Πανεπιστήμιο Πατρών και τα τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που παλιά ήταν στο ΑΤΕΙ, η κίνηση λόγω και του κορωνοϊού και του σημαντικού περιορισμού των μετακινήσεων έχει πέσει σε μεγάλο βαθμό. Μέχρι στιγμής η μείωση της επιβατικής κίνησης στα ταξί εκτιμάται στο 50% τουλάχιστον σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα και οι οδηγοί ταξί είναι σκεπτικοί με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν θα χειροτερέψουν περαιτέρω.

Τέλος υπάρχουν και οδηγοί που βλέποντας την πτώση επιλέγουν να βγουν λιγότερες ώρες για δουλειά από το να περιμένουν στις πιάτσες των ταξί ή να γυρίζουν άσκοπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις