Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατεπείγουσα σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τον κορωνοϊό

Κατεπείγουσα σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτ...

Σε εξέλιξη

Κατεπείγουσα σύσκεψη για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν με βάση τα νέα δεδομένα με τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αχαϊα και την Ηλεία πραγματοποιείται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρουσία του Εθνικού Διοικητή Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου, του λοιμωξιολόγου Χαράλαμπου Γώγου, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη και του Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Χαράλαμπου Μπονάνου.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν οι Δήμαρχοι Πατρέων, Ήλιδας, Πύργου και Πηνειού Ηλείας.

Στο μεταξύ τη μετατροπή του Νοσοκομείου του Ρίου σε Υπερνοσοκομείο για τον κορωνοϊό σχεδιάζει ο Ελληνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Διαβάστε περισσότερα...

Υπάρχει εγρήγορση, δεν χρειάζεται πανικός είπε ο εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ στη σύσκεψη Παναγιώτης Αρκουμανέας. Ο ίδιος δήλωσε οτι θα ενισχυθεί το προσωπικό στο χώρο της υγείας στην περιοχή για να αντιμετωπιστεί η κατασταση.

Ο Βασίλης Παπαγεωργίου, Εθνικός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας υπογράμμισε: «πιστεύω ότι δεν θα προκύψει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και δεν θα υπάρξει λόγος περαιτέρω ανησυχίας. Ο καθένας να είναι συνειδητά υπεύθυνος για τον εαυτό του και τους γύρο του όσον αφορά τα προληπτικά μέτρα».

Ο ίδιος, μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ θα μεταβούν στην Αμαλιάδα και τον Πύργο, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Σε δηλώσεις τους και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη σύσκεψη τόνισαν ότι δεν μπορούμε να έχουμε την τελική εικόνα για την εξέλιξη της νόσου στην περιοχή, αν δεν περάσει κάποιο διάστημα δύο εβδομάδων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις