Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο βασίλισσες του πατρινού Καρναβαλιού, που έγιναν φίλες

Δύο βασίλισσες του πατρινού Καρναβαλιού,...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο λόγος για την Ολγα Κατσάρα και την Αναστασία Ψαρρού

Τις βλέπουμε σχεδόν παντού μαζί. Ο λόγος για τις, Ολγα Κατσάρα και Αναστασία Ψαρρού, δύο νέα κορίτσια που στέφθηκαν βασίλισσες του πατρινού καρναβαλιού το 2018 και το 2019 αντίστοιχα. Κι ενώ κανείς θα έλεγε πως η διάδοχη κατάσταση και η μοιραία σύγκριση που έρχεται από τα social media, θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστροφα, οι δυο τους αποδεικνύουν κάθε μέρα πως οι γυναικείες παρέες είναι δυνατές και πως όταν υπάρχουν σαφώς πολλά περισσότερα από την εξωτερική εμφάνιση για να ενώσουν ή να χωρίσουν μια παρέα.

"2018 and 2019 united" έγραψαν στα social media

Αναστασία Ψαρρού

Η Αναστασία Ψαρρού, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη της Αθήνας και αυτή την περίοδο είναι φοιτήτρια στο τμήμα Γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από πολύ μικρή ηλικία είχε είχε εντυπωσιαστεί με το Πατρινό Καρναβάλι και οι πρόσφατες επισκέψεις της στην Πάτρα την έκαναν να δηλώσει συμμετοχή για τον θεσμό της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού. Η Αναστασία Ψαρρού γνωρίζει άριστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά και λατρεύει το χορό και κυρίως τους λάτιν. Σε αυτό ειδικά ήρθε και έδεσε με την αγάπη και της Ολγας Κατσαρα.

Όλγα Κατσάρα

Η 20χρονη Ολγα Κατσάρα που γεννήθηκε στην Καλαμάτα, ζει μόνιμα στην Πάτρα από το 2000 λόγω καταγωγής της μητέρας της. Τελείωσε το 2017 το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι εν ενεργεία φοιτήτρια του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Γνωρίζει καλά αγγλικά και γαλλικά. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον χορό από 4 ετών. Η πρώτη της επαφή ήταν με το κλασικό μπαλέτο και τον σύγχρονο χορό και στη συνέχεια ασχολήθηκε ενεργά με τους λάτιν χορούς έχοντας συμμετάσχει σε πανελλήνιους διαγωνισμούς του Εθνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδας, όπου σε ατομικές και ομαδικές χορογραφίες διακρίθηκε επανειλημμένως.

Η Όλγα Κατσάρα λατρεύει το Πατρινό Καρναβάλι, στο οποίο συμμετέχει από πολύ μικρή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight