Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για κλοπή, ναρκωτικά και μεθυσμένη οδήγηση

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για κλοπή, ναρκωτ...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 34, 49, 31 και 27ετών. Διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει  και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση     

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 37χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για υπόθεση κλοπής. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών σύμφωνα με την οποία διατάσσεται η σύλληψη του για φοροδιαφυγή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση


Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 26χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών για υπόθεση κλοπής.

Σύλληψη  για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας 34χρονος, διότι αφαίρεσε από φαρμακείο, μία συσκευασία, που περιείχε (115) ναρκωτικά  χάπια.

Σύλληψη  για μέθη



Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 47χρονος Έλληνας, διότι σε αστυνομικό
έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό  την επήρεια μέθης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη τριών για κλοπή κατά συναυτουργία


Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 18, 19 και 15 ετών, διότι  προχθές το μεσημέρι, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν αρτοποιείο στο Μεσολόγγι, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους, ενώ το βράδυ της ιδίας ημέρας, μετέβησαν εκ νέου στο κατάστημα, το οποίο διέρρηξαν και αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις