Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακύρωση Πατρινού Καρναβαλιού: Μένουν στολές αμανάτι...

Ακύρωση Πατρινού Καρναβαλιού: Μένουν στο...

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν πηγαίνουν να παραλάβουν στολές

Δεν λείπουν οι περιπτώσεις ανθρώπων που δεν πηγαίνουν να παραλάβουν τις στολές τους από τους υπεύθυνους των πληρωμάτων στα οποία είχαν επιλέξει να βγουν στις παρελάσεις του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, οι οποίες ακυρώθηκαν λόγω του κορωνοϊού. Όπως πληροφορείται το thebest.gr αυτό συμβαίνει και σε περιπτώσεις πληρωμάτων με ιστορία, τα οποία έχουν σταθερή και καλή παρουσία στο Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία μάλιστα συνηθίζουν να κατασκευάζουν και δικά τους άρματα ή άλλες καρναβαλικές κατασκευές.

Το ποσοστό δεν μπορεί να υπολογιστεί μια και είναι δεδομένο πως αρκετοί είναι την ίδια ώρα και εκείνοι που και χθες παρέλαβαν στολές ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις πληρωμάτων τα οποία τις είχαν ετοιμάσει και παραδόσει στα μέλη τους λίγο πριν την ανακοίνωση της ακύρωσης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Επίσης, κάποια πληρώματα έχουν σκεφτεί και έχουν πει στα μέλη τους να κρατήσουν τις στολές τους για του χρόνου και να συμμετέχουν με αυτές στο επόμενο για να μην πάνε χαμένα τα κσοτούμια αλλα και οτα χρήματα που έδωσαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις