Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ματαίωση Πατρινού Καρναβαλιού: Ακυρώνουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία - Ποια είναι η εικόνα

Ματαίωση Πατρινού Καρναβαλιού: Ακυρώνουν...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας Β. Κικίλια την Πέμπτη, ξεκίνησαν οι πρώτες ακυρώσεις κρατήσεων

Απο χθες ξεκίνησαν οι ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία της Πάτρας , μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια ότι υπάρχουν ήδη τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και πως ως εκ τούτου ματαιώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Αχαΐας Δημήτρης Διαμαντόπουλος μιλώντας σήμερα στο thebest.gr αναφέρει ότι σύμφωνα με την εικόνα που υπήρχε ως χθες το βράδυ, οι ακυρώσεις είναι περιορισμένες. Ωστόσο διαφορετική εικόνα δίνει μιλώντας στο thebest.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάτρας Ηλίας Μεντζελόπουλος, ο οποίος αναφέρει πως εκτιμά ότι οι ακυρώσεις κυμαίνονται στο 40% με 50%.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων νομού Αχαΐας Δημήτρης Διαμαντόπουλος επισημαίνει πως οι κρατήσεις που είχαν γίνει μέχρι χθες το βράδυ ήταν περιορισμένες. Σε ιντερνετικές πλατφόρμες κρατήσεων εμφανίστηκαν ελεύθερα δωμάτια ενώ πριν δεν υπήρχαν διαθέσιμα, αναφέρει. Ωστόσο εκτιμά ότι ο κόσμος θα διασκεδάσει και μπορεί να μην γίνουν οι παρελάσεις και οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από τον Δήμο, ωστόσο ο κόσμος θα βγει έξω.

 

Από την πλευρά του ο Ηλίας Μεντζελόπουλος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάτρας περιγράφει μια πιο αρνητική εικόνα και εκτιμά πως οι ακυρώσεις κυμαίνονται από 40 - 50 %. Επισημαίνει πως οι ακυρώσεις κρατήσεων ξεκίνησαν από χθες με το που ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Υγείας οι ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Η διαδικασία των ακυρώσεων δεν έχει τελειώσει και εκτιμά πως θα συνεχιστούν και σήμερα ενώ τονίζει πως κάποιοι τελικά δεν θα έρθουν και δεν θα ειδοποιήσουν γι αυτό. Κατά περίπτωση είχαν καταβληθεί προκαταβολές, ωστόσο μιλά για μεγάλη οικονομική ζημία για τον κλάδο στην περιοχή. Δεν διαστάζει δε να σημειώσει πως δεν καταλαβαίνει γιατί την ώρα που ακυρώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πάτρα και αλλού, θα διεξαχθούν κανονικά αθλητικοί αγώνες  και δεν ακυρώθηκε και το πρωτάθλημα και μιλά για συμφέροντα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις