Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι κερκίδες θεατών για το Πατρινό καρναβάλι ξηλώθηκαν και επισκέπτες φεύγουν με το ΚΤΕΛ

Οι κερκίδες θεατών για το Πατρινό καρναβ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα στατιστικά στοιχεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ θα δείξουν τη "ζημιά"

Κι ενώ η αχαϊκή πρωτεύουσα ετοιμαζόταν να γιορτάσει το μεγαλύτερο πολιτιστικό της γεγονός, όλα πάγωσαν. Κανείς έβλεπε την Πέμπτη, επισκέπτες του πατρινού καρναβαλιού να καταφθάνουν μέσω υπ. ΚΤΕΛ στην Πάτρα, να σέρνουν τις βαλίτσες τους στα πεζοδρόμια, ωστόσο σήμερα Παρασκευή, τα πράγματα ήταν μάλλον υποτονικά στο σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Το thebest.gr μίλησε με σταθμάρχες του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Μόνο για σήμερα Παρασκευή είναι προγραμματισμένα περίπου 200 δρομολόγια για την Πάτρα. Το μεσημέρι θα διαφανεί η έκταση της ζημιάς από την ματαίωση του πατρινού καρναβαλιού, οπότε και θα καταγραφεί η μείωση σε σχέση με την αντίστοιχη περισυνή περίοδο. Αν καταγραφεί πτώση έστω και κατα 20% αυτό θα ισσοδυναμεί με σοβαρή ζημιά. Μόνο την Πέμπτη καταγράφηκε μια μείωση 15% σε σχέση με πέρυσι.

Στην πλατεία Γεωργίου τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Συνεργεία του δήμου ξηλώνουν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής τις κερκίδες των θεατών μπροστά από το δημοτικό θέατρο Απόλλων και περιμετρικά της πλατείας. Πολλοί ήταν οι περαστικοί που κοιτούσαν με θλίψη τις εικόνες. Από τα ηχεία του δήμου στους δρόμους του κέντρου, εξακολουθούν να ακούγονται καρναβαλικά τραγούδια, ωστόσο όλοι γνωρίζουν και βλέπουν πως αυτή η Παρασκευή δεν μοιάζει με εκείνη, μια ημέρα πριν το κορυφαίο ΣΚ του πατρινού Καρναβαλιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις