Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρναβαλική βόλτα και πάρτι αντί παρέλασης το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα

Καρναβαλική βόλτα και πάρτι αντί παρέλασ...

Οι σκέψεις πληρωμάτων για την αντιμετώπιση της ματαίωσης των εκδηλώσεων

Μουδιασμένες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις των καρναβαλιστών με το άκουσμα της απόφασης ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα. Όσο περνούσε η ώρα και τα δεδομένα ξεκαθάριζαν περισσότερο, άρχιζαν και οι πρώτες σκέψεις για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αρκετοί καρναβαλιστές, μέλη κλασσικών πληρωμάτων σκέφτονται να βγουν το Σάββατο και την Κυριακή ντυμένοι καρναβαλικά - όχι απαραίτητα με τις φετινές στολές - και να κάνουν μια  άτυπη παρέλαση - καρναβαλική βόλτα, σε συνεννόηση με την τροχαία, με αφετηρία διάφορα σημεία του κέντρου και προορισμό την πλατεία Γεωργίου όπου θα μπορούν να "στήσουν" ένα πάρτι όπως αυτοί γνωρίζουν. 

Στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής θα συναντηθούν εκ νέου για να δουν στην πράξη πως θα μπορέσει να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο. 

Από χθες το απόγευμα πάντως ήδη στα social media υπάρχει κινητοποίηση από καρναβαλικά γρούπ, κυρίως από αυτά με τους περισσότερους συμμετέχοντες που δηλώνουν οτι θα παρελάσουν κανονικά ότι κι αν γίνει.

Στο facebook μάλιστα δημιουργήθκε ομάδα με την ονομασία "Καρναβαλικός Ξεσηκωμός - Όλοι στους δρόμους", οι διαχειριστές της οποίας διοργανώνουν σχετικό event δίνοντας ραντεβού απόψε στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Γεωργίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις