Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τελευταίο χειροκρότημα σήμερα για τον Κώστα Βουτσά

Τελευταίο χειροκρότημα σήμερα για τον Κώστα Βουτσά

Θα ταφεί στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών

Η σορός του αγαπητού και ιδιαίτερα δημοφιλούς ηθοποιού Κώστα Βουτσά που έσβησε στα 88 του χρόνια, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, από το πρωί της Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020.

Πλήθος κόσμου, που τον αγάπησε και τον λάτρεψε μέσα από τις ταινίες του, πέρασε για να τον αποχαιρετίσει.

Ο καταξιωμένος κωμικός του κινηματογράφου και του θεάτρου που ξεκίνησε την πορεία του στις αρχές του ’50 από τα μπουλούκια πριν γίνει πρωταγωνιστής τη δεκαετία του ’60, είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν, μετά από καρδιακό επεισόδιο, και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού. Νοσηλεύτηκε συνολικά 19 μέρες ωστόσο στις 24/2 η υγεία του παρουσίασε σοβαρή επιδείνωση με πολυοργανική ανεπάρκεια που οδήγησε στο θάνατο του στις 2.24 τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/2/2020.

Όπως γνωστοποιήσει η κόρη του, Θεοδώρα Βουτσά, η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί της Πέμπτης έως και τις 19.30 το απόγευμα, ενώ την Παρασκευή 28/2/2020, η σορός του θα τεθεί ξανά σε λαϊκό προσκύνημα και έπειτα θα ακολουθήσει η κηδεία του Κώστα Βουτσά στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, από τις 9 έως τις 10 το πρωί, η σορός θα βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια κεκλεισμένων των θυρών, από τις 10 έως τις 11:30 θα τεθεί ξανά σε λαϊκό προσκύνημα ενώ στις 11:30 θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία και στις 12.30 το μεσημέρι θα ακουστούν οι επικήδειοι για τον σημαντικό μας ηθοποιό και κατόπιν η σορός θα μεταφερθεί στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών για το τελευταίο "αντίο".

Η Θεοδώρα Βουτσά είχε επίσης κάνει γνωστό πως όποιος επιθυμεί, αντί για στεφάνι μπορεί να καταθέσει χρήματα στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, καθώς ο πατέρας της αγαπούσε την προσφορά και τη δωρεά.

Οι φωτ. είναι EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight