Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Αποκριάτικο κλίμα στην Πολυφωνική τις περασμένες μέρες

Αποκριάτικο κλίμα στην Πολυφωνική τις πε...

Ήρθε και ο μαέστρος Ανδρέας Πυλαρινός που παρέδωσε ανοιχτό μάθημα διεύθυνσης Ορχήστρας

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε το έθιμο της Τσικνοπέμπτης που γιορτάστηκε δεόντως στις εγκαταστάσεις της Πολυφωνικής Χορωδίας, το βράδυ της  περασμένης Πέμπτης 20/2 που ήταν η Τσικνοπέμπτη.

Οι ψησταριές, τα πλούσια εδέσματα, που ετοίμασαν μέλη και φίλοι του Οργανισμού, παράλληλα με μουσική, χορό και τραγούδι συνετέλεσαν, ώστε το έθιμο των τελευταίων χρόνων, που τηρείται αναλλοίωτο με πολύ κέφι, να προσελκύσει πολλούς συμπολίτες.

Το περασμένο Σάββατο επίσης, πραγματοποιήθηκε ‘’ανοιχτό μάθημα Διεύθυνσης Ορχήστρας και διδασκαλίας μουσικών Ορχήστρας’’, στις αίθουσες της «Πολυφωνικής», με προσκεκλημένο, τον κορυφαίο Μαέστρο, Ανδρέα Πυλαρινό.

Η εν λόγω εκπαιδευτική συνάντηση, έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ‘’6 χορδές μία Ορχήστρα’’, που οργανώνει το Ορχηστρικό Σχήμα «Vibrato» της «Πολυφωνικής» (Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος).

Η σεμιναριακού τύπου αυτή διδασκαλία στηρίχτηκε στα έργα του αείμνηστου συνθέτη Βασίλη Τενίδη: «Λαϊκό Αλέγκρο», «Καμηλιέρικος» και «Σμυρναίικη Χαμπανέρα», που ερμήνευσε η Ορχήστρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture