Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ με τι καιρό θα παρελάσουμε στο Πατρινό Καρναβάλι

ΔΕΙΤΕ με τι καιρό θα παρελάσουμε στο Πατ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

H πρόγνωση του Αθανάσιου Αργυρίου, Καθηγητή του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας του Πανεπιστημίου Πατρών

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν το τριήμερο του Καρναβαλιού και της Καθαράς Δευτέρας αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για τους χιλιάδες καρναβαλιστές που θα παρελάσουν στο Πατρινό Καρναβάλι και φέτος, αν και έχουν αποδείξει ότι ακόμα και όταν ο καιρός δεν δείχνει το καλό του πρόσωπο, εκείνοι δεν πτοούνται. Ωστόσο είναι προτιμότερο να είναι σύμμαχος.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Αθανάσιου Αργυρίου, Καθηγητή του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας του Πανεπιστημίου Πατρών ο καιρός στην Πάτρα το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου θα είναι καλός, παρά το γεγονός ότι την Παρασκευή θα έχουμε βροχές, ενώ την Κυριακή 1η Μαρτίου  θα είναι συννεφιασμένος,θα υπάρχουν διαστήματα με ηλιόφανεια, ωστόσο υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχής τις μεσημβρινές ώρες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του κ. Αργυρίου.

Βάσει των στοιχείων που διαθέτουμε σήμερα Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 17:20, η πρόγνωση έχει ως εξής:

Στο τριήμερο του καρναβαλιού οι θερμοκρασίες αναμένονται φυσιολογικές για την εποχή. Οι άνεμοι το Σάββατο θα είναι δυτικοί και βαθμιαία την Κυριακή θα στραφούν σε νοτίους. Στη διεύθυνση αυτή αναμένεται να παραμείνουν και τη Δευτέρα. Η έντασή τους δεν θα υπερβεί τα 4 BF.

Την Παρασκευή, θα βρέχει από το πρωί, μέχρι τις 21:00 το βράδυ περίπου. Το Σάββατο θα έχουμε ηλιοφάνεια, ενώ την Κυριακή νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας και μικρή πιθανότητα βροχής τις μεσημβρινές ώρες. Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός αναμένεται να είναι όπως της Κυριακής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις