Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού

Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού

Μία 38χρονη γυναίκα

Θετικό στον κοροναϊό είναι δείγμα γυναίκας 38 ετών που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.

Εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και οικειοθελώς απομονώνονται όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της τις τελευταίες ημέρες. Αυτό ανακοινώθηκε πριν από λίγο στο υπουργείο Υγείας.

 

Σύσκεψη στο υπ. Υγείας - Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί ο Β. Κικίλιας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο υπουργείο Υγείας σύσκεψη, που έχει συγκαλέσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Γιάννης Κωτσιόπουλος και Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο υπουργός Υγείας θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει συγκαλέσει σύσκεψη στις 17:00 στην Περιφέρεια, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών της Β. Ελλάδας Δημήτρη Τσαλικάκη και Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου.

 

Νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Οικειοθελώς σε απομόνωση έχουν τεθεί και συγγενικά της πρόσωπα προκειμένου να αποφευχθεί διασπορά του ιού.

Ο λοιμωξιολογος Σωτήρης Τσιόδρας, ενημερώνει για το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις