Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δρ Κλόουν και η ομάδα του χάρισαν Καρναβαλοθεραπεία σε παιδιατρικά νοσοκομεία της Πάτρας - ΦΩΤΟ

Ο Δρ Κλόουν και η ομάδα του χάρισαν Καρν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μία υπέροχη κίνηση

Άφθονη χαρά και χαμόγελο χάρισε μία ομάδα Πατρινών καρναβαλιστών που επισκέφθηκε το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας αλλά και την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου του Ρίου, τις τελευταίες μέρες.

Πρόκειται για μία υπέροχη ιδέα μίας ομάδας καρναβαλιστών που δεν αγαπούν μόνο το καρναβάλι αλλά και τα παιδιά! Αυτές τις μέρες λοιπόν αποφάσισαν να τους χαρίσουν ένα πολύτιμο δώρο και να τα κάνουν πραγματικά χαρούμενα!  

Με αρχηγό τον Dr Κλόουν, που όσο και αν προσπαθήσαμε δεν μας αποκάλυψε την ταυτότητα του, η ομάδα βρέθηκε κοντά σε μικρούς ασθενής που γνώρισαν την «καρναβαλοθεραπεία» και ξέχασαν για λίγο ότι βρίσκονται σε νοσοκομείο.

Η χαρά τους μπροστά στους καρναβαλιστές με τις σερπαντίνες, τα γέλια και τα αστεία ήταν απερίγραπτη! Πρόκειται για μία ανοιχτή ομάδα που ξεκίνησε να υλοποιεί την ιδέα των επισκέψεων σε παιδιατρικά νοσοκομεία πέρσι και ελπίζει να μεγαλώσει τόσο που να μπορεί να επισκέπτεται όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο μέλλον.

"Ολοκληρώθηκε η επίσκεψή μας στα παιδιά του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών και δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους που παρευρέθησαν και στήριξαν με την ψυχή τους τη δράση μας.

Δεν ήταν απλή επίσκεψη, ήταν ένα καρναβαλικό πάρτυ που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από κανένα άλλο.
Τα παιδιά έζησαν τον καρναβαλικό παλμό για τα καλά, οι γονείς τους πήραν δύναμη και το Νοσοκομείο όλο, από τα δωμάτια μέχρι τους διαδρόμους και την είσοδο θα θυμίζει από απόψε Πατρινό Καρναβάλι!

Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα μόνος μου αν δεν είσασταν όλοι εκεί.
Θα το ξαναπώ...

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι ένα και μοναδικό, έχει πολύ δύναμη και οι Πατρινοί Καρναβαλιστές έχουν τόση αγάπη μέσα τους που μπορούν και κάνουν θαύματα!

Να είμαστε όλοι καλά, να μπορούμε να προσφέρουμε χαρά!!!

Με βαθειά συγκίνηση" έγραψε στη σελίδα της Καρναβαλοθεραπείας ο Δρ. Κλόουν. 

Η επίσκεψη στο νοσοκομείο του Ρίου

Η επίσκεψη στο νοσοκομείο του Ρίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις