Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Γιατρός με κορωνοϊό επισκέφθηκε την Ελλάδα”- Τι λέει η πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο

"Γιατρός με κορωνοϊό επισκέφθηκε τη...

Πανικός στην Ιταλία

Ο κορωνοϊός έχει φτάσει στην Ιταλία όπου μετράει ήδη πέντε νεκρούς με το Μιλάνο να έχει μεταμορφωθεί σε πόλη φάντασμα.

Η κ. Ζαφειροπούλου, πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Μιλάνο, αναφέρθηκε στον πανικό που έχει σκορπίσει την Ιταλία και το Μιλάνο ο κορωνοϊός και αποκάλυψε πως Ιταλός γιατρός που επισκέφθηκε την Ελλάδα πριν από 20 ημέρες για ένα συνέδριο δερματολογίας, στη συνέχεια πήγε στην Γερμανία και επέστρεψε στη χώρα του, όπου βρέθηκε θετικός στον ιό.

Συγκεκριμένα η κ. Ζαφειροπούλου είπε πως «ο γιατρός παρουσιάστηκε χθες στο νοσοκομείο λοιμώξεων, του έγινε το τεστ και παρουσίασε θετικότητα στον ιό. Η κατάστασή του είναι πάρα πολύ καλή, αντιμετωπίζεται με θεραπευτική αγωγή ως πνευμονία. Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι πρέπει να κάνουμε όλες τις εξετάσεις σε όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του».

«Εύχομαι η πατρίδα μου να μην αντιμετωπίσει το δράμα που ζούμε. Το Μιλάνο ζει μία κατάσταση semi normal. Έχουμε κλείσει προληπτικά σχολεία, πανεπιστήμια, μουσεία, το Duomo, τη Σκάλα του Μιλάνο, οτιδήποτε συγκεντρώνει πολύ κόσμο. Μετά τις 6:00 το απόγευμα δεν έχουμε pub, δεν έχουμε μπαρ, κινηματογράφους αλλά είναι ανοικτά οι ταβέρνες, τα σούπερ μάρκετ, τα εστιατόρια», πρόσθεσε.

 

Με πληροφορίες Real Fm

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις