Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Για τους λάτρεις των ψυχολογικών θρίλερ έρχεται 27/2 το «Brahms: The Boy II»

Για τους λάτρεις των ψυχολογικών θρίλερ ...

Είναι συνέχεια του 1ου επιτυχημένου εμπορικά φιλμ του 2016 - Θα το δούμε και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε

Στις Αμερικάνικες αίθουσες ξεκίνησε να προβάλλεται από την Παρασκευή 21/2/2020 το φιλμ ψυχολογικού τρόμου «Brahms: The Boy II» σε σκηνοθεσία του William Brent Bell ενώ στη χώρα μας το αναμένουμε από την ερχόμενη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου σε διανομή της Odeon και θα το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Ο Μπραμς δεν ήταν ποτέ του μια απλή κούκλα! Η συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης ταινίας που είχε κάνει εισπράξεις άνω των 70 εκατ. δολαρίων το 2016 (την είχε σκηνοθετήσει κι αυτή ο  William Brent Bell) είναι έτοιμη να σας στοιχειώσει!

Πρωταγωνιστεί η Κέιτι Χολμς (''Dawson's Creek'') και ο Κρίστοφερ Κόνβερι (''Stranger Things''). Ήδη τα σχετικά διαφημιστικά του φιλμ φιγουράρουν στη Βέσο Μάρε. Πάντως οι εκτιμήσεις των ειδικών είναι πως δύσκολα θα καταφέρει το σίκουελ να φτάσει την εμπορική επιτυχία του 1ου φιλμ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Μία νέα οικογένεια μετακομίζει στην έπαυλη Χίλσαϊρ, δίχως να γνωρίζει την ανατριχιαστική ιστορία της. Εκεί, ο μικρός γιος τους Τζουντ βρίσκει μια πορσελάνινη κούκλα την οποία αποκαλεί Μπραμς. Όμως, κανείς δε γνωρίζει το σκοτεινό μυστικό της τρομακτικής κούκλας. Στη συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης ταινίας, πρωταγωνιστεί όπως προαναφέραμε, η Κέιτι Χολμς.

Διάρκεια: 86 λεπτά.

Το κόστος παραγωγής της ταινίας πάντως δεν υπερβαίνει όπως διαβάσαμε τα 10 εκατ. δολάρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture