Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εμφανίστηκε ο «Μάξιμος Σαράφης» της Novartis

Εμφανίστηκε ο «Μάξιμος Σαράφης» της Novartis

Δηλώνει έτοιμος να καταθέσει

Ραγδαίες οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση των προστατευόμενων μαρτύρων για την Προανακριτική που ασχολείται με το θέμα του σκανδάλου της Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Μάξιμος Σαράφης», εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και δηλώνει έτοιμος να καταθέσει.  

“Είμαι έτοιμος να καταθέσω”, τόνισε, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, στις 4:00 μ.μ.. 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε σήμερα ο εποπτεύων εισαγγελέας της Διαφθοράς, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, οι προστατευόμενοι μάρτυρες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση», θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis,

Αυτή την ώρα το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας είναι σε συνεννόηση με την προανακριτική επιτροπή της Βουλής και την εισαγγελία για το θέμα προκειμένου να αποφασισθεί τι θα γίνει με τον μάρτυρα και για τον χρόνο κατάθεσής του.

Στο μεταξύ, το πρωί της προσεχούς Δευτέρας θα συνεδριάσει η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρτικής εξέτασης και στη συνέχεια, στις 4 το απόγευμα, θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ αντιπροσωπεία της επιτροπής, προκειμένου να εξετάσει τον προστατευόμενο μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις