Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, στα εγκαίνια θερμοκοιτίδας επιχειρηματικότητας στην Πάτρα

Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, στα εγκαί...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στην αναπτυξιακή του επιμελητηρίου Αχαΐας

Στα νέα γραφεία - θερμοκοιτίδα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και start ups της Αχαΐας, βρέθηκε σήμερα η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. Η κα Σπυράκη εξήρε τις δράσεις της αναπτυξιακής του επιμελητηρίου Αχαΐας που τρέχουν μέσω διακρατικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων, και αφορούν στην αναβάθμιση των ΜμΕ.

Στελέχη του project TELEICCE εξήγησαν στην Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη τις δυνατότητες που παρέχονται σε ΜμΕ για να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στον τομέα τους και οι εργαζόμενοί τους να αναπτύξουν αυξημένες δεξιότητες. 

Εξάλλου, σεμινάριο και Συμβουλευτική για ΜμΕ σχετικά με τις πλατφόρμες Τηλεργασίας/Εύρεσης συνεργατών πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην αχαϊκή πρωτεύουσα.  Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η προώθηση αυτών των καινοτόμων εργαλείων σε ΜμΕ ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στο Multipurpose Hub που έχει δημιουργηθεί με την υποστήριξη του έργου TeleICCE, στον 2ο όροφο στην οδό Κορίνθου 228.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις